Caiway Mobiel

Ook Black Friday bij Caiway! Profiteer de hele maand november van:

 • 24 maanden scherpe korting
 • gratis JBL Go 3 speaker
 • elke maand 5,- combikorting op je internetfactuur
 • gratis 4 GB bij Mobiel 6 GB

Caiway Mobiel is slim bekeken, omdat je internet en belt via het meest bekroonde netwerk van Nederland. Je kan makkelijk overstappen en nummerbehoud is gratis.

Ben je al Caiway Internet of Caiway Mobiel klant?

Contractsduur

Kies je abonnement

Selecteer hieronder een mobiel abonnement. De maandelijkse 5,- korting is al verwerkt in de prijs.

Caiway Mobiel is alleen beschikbaar voor Caiway Internet klanten. Geniet jij nog niet van razendsnel glasvezel internet van Caiway? Kijk snel of we ook glasvezel bieden op jouw adres.

Veelgestelde vragen

Combineer Caiway Mobiel met je Caiway internet of Alles-in-1 abonnement op hetzelfde adres en profiteer elke maand van 5,- korting. Hier hoef je zelf helemaal niets voor te doen, dit gaat automatisch. Deze korting zie je niet terug op de Caiway Mobiel factuur maar vind je terug op de internetfactuur welke in Mijn Caiway is in te zien.

Ja, kies bij het bestellen voor ‘Huidige telefoonnummer meenemen’ en geef je gewenste overstapdatum aan. Wij zorgen er dan voor dat je huidige nummer op de juiste dag wordt overgezet.

Ja, bij ieder extra mobiel abonnement dat je bij Caiway afneemt krijgt je 5,- korting. Deze korting op je extra abonnementen wordt getoond op je Caiway mobiele factuur. (let op: de 5,- combikorting wordt getoond op je internet factuur) Je kunt tot maximaal vijf mobiele abonnementen aanvragen op 1 adres. Je krijgt per extra mobiel abonnement 5,- korting per maand op je mobiele factuur. Voorwaarde voor de korting is wel dat je de extra abonnementen aanvraagt op hetzelfde adres dat staat op je eerste abonnement. Zo herkennen we dat je meer dan één abonnement hebt en kom je in aanmerking voor deze korting.

Als je vandaag bestelt, dan heb je jouw simkaart binnen 3 werkdagen in huis. De simkaart wordt bij jou thuis in de brievenbus bezorgd. Je hoeft hiervoor dus niet thuis te blijven.

De eerste factuur ontvang je pas de maand nadat je abonnement is ingegaan. Hierdoor kan het bedrag op de eerste factuur afwijken van de volgende maandelijkse facturen. Op de eerste factuur vind je onder andere onderstaande kosten terug:

 • Eventuele eenmalige aansluitkosten.
 • De eerste factuur bevat dubbele kosten van:
  • De abonnementskosten van de maand dat je abonnement is ingegaan, vanaf de dag dat je abonnement is gestart.
  • De volledige abonnementskosten van de lopende maand
  Dit geldt hetzelfde voor de eventuele (actie)kortingen.
 • Heb je ook internet van Caiway, dan zie je de combikorting van €5,- die je per maand krijgt terug op je internetfactuur.

Je ontvangt de gratis JBL Go 3 speaker binnen 10 werkdagen na het accepteren van de mobiele aanvraag. In geval van een aanvraag van nummerbehoud, moet het nummerbehoud eerst goedgekeurd zijn, voordat je recht hebt op de gratis JBL Go 3 speaker.

In geval van een defect en/of gebrek aan de JBL Go 3 speaker binnen de garantietermijn (2 jaar) kan je contact op te nemen met MediaMarkt via telefoonnummer 0118-607050. Of je kan langs in elke MediaMarkt winkel in Nederland gaan, met MediaMarkt garantiecertificaat. Met dit garantiecertificaat kan je het product niet ruilen of het geld terugvragen.

De JBL Go 3 speaker is een product van JBL. Caiway verleent beperkte service en/of technische ondersteuning op dit product. Je kan op de JBL website zoeken op ‘JBL Go 3’ voor meer informatie of op deze link klikken: Koop JBL GO 3 | Draagbare speaker | JBL

Jouw keuze

Maandelijkse kosten
Totaal maandelijks
0,00
Eenmalige kosten
Geen toestel geselecteerd
 • 14 dagen bedenktijd
 • Gratis onbeperkt bellen vanaf Mobiel 6 GB
 • Gratis nummer meenemen
 • 5,- combikorting per maand als je ook Caiway Internetklant bent

Liever persoonlijk contact?

Bel ons 088 2249 111 en we helpen je graag

Maandag t/m vrijdag 08:00 - 20:00, zaterdag 10:00 - 16:00. Online beschikbaar van maandag t/m zondag 09:00 - 21:00.