Caiway Mobiel

Speciaal als Caiway internetklant jouw voordelen:

 • Elke maand 5,- combikorting op je internetfactuur
 • Gratis dubbele data*
 • Gratis onbeperkt bellen vanaf Mobiel 10 GB
 • Mobiel internetten en bellen via het meest bekroonde netwerk van Nederland (Odido)
 • Je kan makkelijk overstappen en het meenemen van je telefoonnummer is gratis

* De data die we hier tonen is al verdubbeld.
* Bekijk de actievoorwaarden voor de korting op PlusTV. Je krijgt de korting bij Voordelig, Slim en Gigasnel en TV. Je kunt naar PlusTV kijken als je je mobiele abonnement kunt gebruiken.

Ben je al Caiway Internet klant?

Contractsduur

Kies je abonnement

Selecteer hieronder een mobiel abonnement. De maandelijkse 5,- korting is al verwerkt in de prijs. De optie Onbeperkt bellen van 4,- p/mnd bij 1 GB of 3 GB bestel je via de Mobiel-app.

Veelgestelde vragen

Combineer Caiway Mobiel met je Caiway internet of Alles-in-1 abonnement op hetzelfde adres en profiteer elke maand van 5,- korting. Hier hoef je zelf helemaal niets voor te doen, dit gaat automatisch. Deze korting zie je niet terug op de Caiway Mobiel factuur maar vind je terug op je internetfactuur van Caiway. In de prijzen die getoond worden, is deze internetkorting al verrekend. Bij de keuze van je abonnement zie je de prijs die getoond wordt op je mobiele factuur, de 5,- korting op je internetfactuur en de uiteindelijke maandelijkse kosten voor je mobiele abonnement.

Met Caiway Mobiel maak je gebruik van het netwerk van Odido. Een van de beste netwerken van de wereld. Meer over mobiele netwerk.

Het nummer dat je gebruikt bij je huidige provider kun je zorgeloos meenemen naar een Caiway Mobiel abonnement. Wij zeggen je huidige abonnement voor je op. Kies bij het bestellen voor huidige telefoonnummer meenemen en geef de gewenste overstapdatum aan. Wij zorgen ervoor dat je huidige nummer overgezet wordt. Daar moet je ook zelf iets voor doen. Deze instructies ontvang je van ons per e-mail.

Ja, ons Unlimited abonnement is ook echt onbeperkt in NL. Om te voorkomen dat het netwerk overbelast wordt en er overlast ontstaat voor andere gebruikers gaan we er wel van uit dat het op een normale en redelijke wijze wordt gebruikt (zie ‘voorwaarden redelijk gebruik’). Je start elke dag met dagbundel van 10 GB. Je ontvangt automatisch van ons via sms een waarschuwing als je 80% en 100% van je 10 GB dagbundel hebt verbruikt. Heb je meer dan 10 GB nodig dan kun via de Mobiel-app je dagbundel eenvoudig ophogen met een extra 2 GB. Dat kan je elke dag zo vaak doen als je wilt.Is je dagbundel op en heb je de dagbundel via de app nog niet opgehoogd dan kun je zonder kosten gewoon via een lagere snelheid blijven internetten. In de EU kan je 25 GB data gebruiken.

Nadat je jouw bestelling hebt afgerond gaan wij direct aan de slag. Wij controleren deze en keuren dit daarna goed. We versturen je simkaart binnen 3 werkdagen. In de winkel krijg je jouw simkaart gelijk mee. Registreer na ontvangst je simkaart op caiway.nl/simkaart. Ga je voor een nieuw nummer dan kun je na het registreren de simkaart in je telefoon plaatsen en meteen bellen.

Kies je voor het behoud van je nummer, dan bepaalt jouw huidige provider wanneer wij het nummer mogen overnemen. Ga uit van minimaal één maand opzegtermijn. Je kunt je simkaart gebruiken vanaf de datum dat je abonnement actief wordt.

Heb je ook een mobiele telefoon besteld? We versturen je telefoon binnen drie werkdagen (mits op voorraad) nadat deze volledig betaald is of nadat we de getekende kredietovereenkomst retour hebben ontvangen. Je ontvangt hiervoor een Track & Trace via een e-mail.

Dat ligt eraan of je je huidige nummer meeneemt of niet.

Neem je je huidige nummer mee?
Dan gaat je abonnement bij Caiway Mobiel in op het moment dat het nummer naar ons is overgezet. Je kunt dit moment zelf tot maximaal vier maanden in de toekomst uitstellen.

Neem je je huidige nummer niet mee?
Dan gaat je abonnement bij Caiway Mobiel in op de door jouw gekozen ingangsdatum. Die datum kan maximaal één maand in de toekomst liggen.

De eerste factuur ontvang je pas de maand nadat je abonnement is ingegaan. Hierdoor kan het bedrag op de eerste factuur afwijken van de volgende maandelijkse facturen. Op de eerste factuur vind je onder andere onderstaande kosten terug:

 • Eventuele eenmalige aansluitkosten.
 • De eerste factuur bevat dubbele kosten van:
  • De abonnementskosten van de maand dat je abonnement is ingegaan, vanaf de dag dat je abonnement is gestart.
  • De volledige abonnementskosten van de lopende maand
  Dit geldt hetzelfde voor de eventuele (actie)kortingen.
 • Heb je ook internet van Caiway, dan zie je de combikorting van €5,- die je per maand krijgt terug op je internetfactuur.

Jouw keuze

Maandelijkse kosten
Totaal maandelijks
0,00
Eenmalige kosten
Geen toestel geselecteerd
 • 14 dagen bedenktijd
 • Gratis onbeperkt bellen vanaf Mobiel 10 GB
 • Gratis nummer meenemen
 • 5,- combikorting per maand als je ook Caiway Internetklant bent

Liever persoonlijk contact?

Bel ons 0118 22 55 47 en we helpen je graag

Maandag t/m vrijdag 09:00 - 21:00, zaterdag 10:00 - 16:00. Online beschikbaar van maandag t/m zondag 09:00 - 21:00.